PDA

Просмотр полной версии : PAREREA MEA !


Svetutza
12.10.2012, 09:06
dragi colegi, de-a lungul timpului cit sunt utilizator al acestui si celalalt forum am auzit replici de genul "nu duceti in eroare lumea"...etc..etc..

vreau sa atentionez faptul ca toate mesajele pe aceste forumuri (inclusiv ale mele) de cele mai multe ori reflecta parerea personala a mea sau a autorilor de mesaje...
iar cei care beneficiaza de raspunsuri trebuie sa citeasca raspunsurile DAR sa se documenteze personal in ceea ce tine corectitudinea lor !!! or, alti colegi sa corecteze , intr-un mod amiabil, mesajul precedent care nu i-a fost pe plac , aducind argumentele de rigoare !

cit tine de linkuri, daca se face trimitere la un document oficial (inclusiv la varianta initiala a acestuia), consider ca orice utilizator, daca are nevoie, poate sa gaseasca varianta cu modificari !!!

si pt utilizatorii noi inregistrati un sfat :
Cautati pe forum si in legislatie, manuale de contabilitate raspuns la intrebarea dvs., si daca nu gasiti, plasati intrebarea in tema potrivita !!!
si va rog, intrebarile nu le trimiteti prin mesaje personale, eu NU raspund la ele, sorry, exista forum, haideti sa discutam aici, in public toate problemele existante.

Multumesc pentru intelegere !!!

oleseamar
12.10.2012, 16:34
mi-a placut tare mesajul d-stra de mai sus:*BRAVO*:. nu e corect de exemplu sa mergi la fisc si sa bati cu pumnul in masa "ca asa e scris pe forum", trebu sa ai cap pe umeri.

ionix
16.10.2012, 17:42
nu e corect de exemplu sa mergi la fisc si sa bati cu pumnul in masa "ca asa e scris pe forum", trebu sa ai cap pe umeri.

da lor se poate sa spuna ca "asa este scris in lege"???, da care lege....

webmaster
17.10.2012, 13:01
Semnez sub fiecare cuvint scris de Svetutza :*GOOD*: