Вернуться   Форум журнала "Contabilitate şi audit" > Объявления

Глобальное объявление
c 05.03.2018 по 05.04.2018
admin
Administrator
 
Регистрация: 05.11.2008
Сообщений: 0
Сказал(а) спасибо: 0
Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
În atenţia auditorilor din sectorul corporativ!

Ministerul Finanţelor, conform prevederilor pct. 20 subpct.1) lit.c) al Regulamentului cu privire la implementarea programelor de cooperare trasfrontalieră şi transnaţională finanţate de Uniunea Europeană, aprobat prin Hotărîrea Guvernului nr. 576 din 19.07.2017, informează despre selectarea auditorilor privind participarea la instruiri specializate oferite de Programe pentru efectuarea misiunilor de verificare a cheltuielilor în cadrul proiectelor.

Pentru înregistrarea la instruirile specializate, auditorii trebuie să corespundă următoarelor criterii, aprobate prin ordinul Ministrului Finanţelor nr. 51 din 1 martie 2018:
a) desfăsoară activitate în cadrul societăţilor de audit, înregistrate în Registrul de stat al societăţilor de audit, al auditorilor întreprinzători individuali;
b) b) au experienţă în domeniul auditului pe teritoriul Republicii Moldova de cel puţin 5 ani;
c) experienţa privind efectuarea misiunilor de verificare a cheltuielilor în cadrul proiectelor finanţate de Uniunea Europeană, constituie un avantaj;
d) posedarea limbii engleze de către auditorul implicat în efectuarea misiunilor de verificare a cheltuielilor în cadrul proiectelor finanţate de Uniunea Europeană, constituie un avantaj;
e) deţinerea a cel puţin un certificat internaţional de calificare în domeniul contabilităţii şi auditului (ACCA, CIPA, CAP, DipIFR), constituie un avantaj.

Cererile de participare vor fi însoţite în mod obligatoriu de următoarele documente:
- carnetul de muncă sau contractul individual de muncă prin cumul;
- contractul/ contractele privind efectuarea misiunilor de verificare a cheltuielilor în cadrul proiectelor, după caz;
- certificatul internaţional de calificare în domeniul contabilităţii şi auditului (ACCA, CIPA, CAP, DipIFR), după caz;
- certificatul sau alt document care atestă cunoaşterea limbii engleze/declaraţia pe propria răspundere privind cunoaşterea limbii engleze, după caz.

Concomitent cu prezentarea documentelor în original se prezintă şi copiile acestora, confirmate prin semnătura persoanei responsabile din cadrul societăţii de audit în care activează auditorul. Documentele în original se vor restitui imediat după confruntarea acestora cu copiile.

Termenul de prezentare a cererilor de participare: 13 martie 2018, bir. 406.

Persoana responsabilă de recepţionarea şi examinarea documentelor: Cemertan Silvia – consultant principal din cadrul Direcţiei reglementarea contabilităţii şi auditului în sectorul corporativ, tel. 022 262761, adresa de e-mail: silvia.cemertan@mf.gov.md.

Documentele prezentate după termenul indicat nu vor fi primite spre examinare.

Misiunile de verificare a cheltuielilor în cadrul proiectelor finanţate de Uniunea Europeană se vor efectua doar de către auditorii care vor participa la instruirile specializate oferite de Programe.

http://mf.gov.md/ro/content/minister...rul-corporativ
admin вне форума  

 
Быстрый переход

Часовой пояс GMT +3, время: 19:02.

Powered by vBulletin® Version 3.7.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd. Перевод: zCarot