Вернуться   Форум журнала "Contabilitate şi audit" > Объявления

Глобальное объявление
c 05.09.2017 по 06.10.2017
admin
Administrator
 
Регистрация: 05.11.2008
Сообщений: 0
Сказал(а) спасибо: 0
Поблагодарили 0 раз(а) в 0 сообщениях
Fii informat – achită impozitul pe venit din chiria bunurilor imobiliare

Serviciul Fiscal de Stat vine cu un apel către cetăţenii, persoane fizice, care dau în chirie bunuri imobiliare, să se conformeze legislaţiei şi să achite impozitul în mărime de 7 la sută din veniturile obţinute.
Suma impozitului pe venit se va achita cel târziu la data de 2 a lunii curente, sau în avans. În cazul în care contractul a fost încheiat după data de 2 a lunii, termenul de plată în această lună va fi a doua zi din momentul încheierii contractului. Achitarea se va efectua în orice bancă comercială sau oficiu poştal al Republicii Moldova.
Cetăţenii care dau în chirie bunuri imobiliare sunt obligaţi să înregistreze contractele de locaţiune în termen de trei zile de la data încheierii la subdiviziunea structurală a Serviciului Fiscal de Stat (Direcţia Deservire Fiscală), în rază căreia îşi au domiciliu de bază.
Persoanele fizice care nu îşi vor onora obligaţiile corespunzătoare, riscă amenzi şi sancţiuni, în conformitate cu prevederile Codului Fiscal.
Pentru informaţii suplimentare, rugăm să Vă adresaţi la numărul de telefon 080001525, apel gratuit, sau la Direcţia Deservire Fiscală locală.
NOTĂ: prevederile date nu se aplică faţă de contractele de chirie, încheiate cu persoanele jurudice.
admin вне форума  

 
Быстрый переход

Часовой пояс GMT +3, время: 01:14.

Powered by vBulletin® Version 3.7.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd. Перевод: zCarot